Takové jiné moře
Anotace: známé/neznámé bezpečné/nebezpečné -každopádně jiné než jej známe- ;-)
V moři plavou oční řasy
z vln stříká vod(k)a
pod mořskými kameny
se ukrývají mořské
panny s žábry místo
žeber a vábí kořist
milými úsměvy
žraločí dieta
mořští zabijáci
mají na tlamách
naroubované
ocelové mřížky
zkonstruované proti
smrtícímu skusu
prostě takové
jiné moře
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)