Pravý domov
Anotace: můj domov je tam, kde je mé srdce
Hledají jen nedostatky
a do tváře se smějí.
Hodlají mě zničit
čas snad všechno spraví.
Každý den se bojím
ba jen letmo promluvit.
nevím co chtějí,
nevím jak je zastavit.
Výhrušky a nadávky
u srdce mě bodají.
Mý andílci brečí,
o pomoc volají.
Hledám "můj pravý domov".
Ty víš, kde ho naleznu...
Teploučký a Láskyplný
...u tebe, když tě obejmu!
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (0)