Máš rád
*
Máš rád,
keď z výšky do očí ti padá
vzdialené svetlo hviezd
A môžeš mi o nich šepkať
pri hrnčeku prisilnej kávy
- ani dnes necheme ísť spať
..nočné prechádzky
..denné objatia
Máš rád,
na svojej tvári môj úsmev
s úprimnosťou v očiach
Keď môžeš ma ukryť v perinách
pri sebe, v bezpečí zhasnutej lampy
- a spievať mi do vlasov
..krásne piesne so smutným textom
..šťastné pohľady bez slov
Máš rád,
slobodu, večnosť a nehu
spoločné nejednotvárne dni
Keď môžem ti líca hriať v dlaniach
a v snoch ukázať všetky tajné vášne
Tak ako to máš rád.
*
Přečteno 392x
Tipy 22
Poslední tipující: maliska, ilona, Elisha, Actafool, jarmil, hašlerka, Churry, Psavec, Bíša, Hazentla, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)