řikám si vždy ráno
když nemám moc naspáno
jak se mám dobře
v závanu kouře
když obestupuje mě dým
vypadá to jak v 77 londýn
měšto represe a vzdoru
proti válce proti moru
bejt jinej je ted out
ale v tomhle sem rád skaut
co probodá nepoznáné
řikám je to správně a ne ?