Jeníček měl chutě,narazil však krutě
tečka
Vítaj ty můj rozmare
máš pro ňa ňáké vítané?
Tož mám,baže
sexy plťky pod paže
krajkované
Aj slivovicu a buchty
všecko přichystané
Božka,tebe já chci za ženu
že ťa dneska proženu?!
Milý Jendo,nacpi břucho
brzo vrznou vrata
vlezem spolem do pelechu
než sa vrátí tata!A co čert nechtěl
on přišel "natotata"
A tak plané žvásty od Jeníčka
musely nabýt platnosti
dal Božce krůžek na prsteníčka
jináč by fotr z radosti
nakopal ogarovi cosi důle(kule?)
tečka
Přečteno 384x
Tipy 29
Poslední tipující: Kapka, Zpátky, PIPSQUEAK, jedam, sypinka, Juraj Hrom, harmony, hašlerka, Bíša, Zasr. romantik, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)