Ať to bolí
věril jsi?
tak proč slyšim pláč?
cítil jsi?
ano, ale jedině strach
byl jsi?
někdy v očích mých
mluvil jsi?
já, neslyšel nic
zeptej se
snad bys nechtěl víc
viděl jsi to?
nebo jsi vidět nechtěl?
zaraž ten střep
ať to bolí
chci ho cítit níž
už nejsme malí
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, Majdík
Komentáře (2)
Komentujících (2)