k čemu slova a tak rovnou ST!
18.02.2010 12:28:00 | Acham
...není třeba ani hrát každý má vlastní prstoklad. Někdy jde to velmi ztuha, jindy pod prsty ti kvete duha. Tak nebraň se a začni psát, přes prsty ti může kde kdo dát:-)
17.02.2010 16:07:00 | Eru Alonnar
jak se mi podobáš
sejdem se na jednom písku
půjčím ti z dlaní misku
na přesýpání zrnek
hrnek kafe
lyže
úsměv
víš jak dada lahodí
na lodi kroků
v aleji světel i stínů
přežijem zimu
a jdem do jara..tralalááááááááá
ST
17.02.2010 10:16:00 | Mbonita
Také si chci ještě hrát
chodit v noci do zahrad
dýchat kouzlo věčného snění
i když mladší ve starší se mění...nevstávat za kuropění
17.02.2010 10:08:00 | CULIKATÁ