Nahý večer
Slunce jas ztrácí
vedle perel našeho smíchu
každý dotek
se dvojnásob oplácí
láska
to není původ hříchu
Uděláme
pár fotek
plné úsměvů
a nás
srdce se dávají do zpěvů
Štěstí je plné krás
Vůně tvého těla
koketuje s mojí
rozpálená
nikoli do běla
přikrytá tebou
jako chvojím
Pak měsíční svit
tančí
na naší kůži vlahé
společný očí třpyt
Jak roztomilé
jsou tyhle večery nahé
Přečteno 445x
Tipy 22
Poslední tipující: Zefi, hašlerka, Zasr. romantik, Psavec, 6thSun, zelená víla, Mbonita, PPetrushka, Květka Š., Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)