Maruška...
Anotace: taková by měla být každá máma...
„MARUŠKA“
Laskavé oči a vlídný hlas,
Na hlavě zdobí ji zlatavý vlas.
V těch vlasech odráží se paprsky slunce,
Nosí je stočené v malinké gumce
*
Jak kouzelná babička co v pohádkách
Bývá,pro malou Terezku své kouzla skrývá.
Dvě teplé dlaně tě zahřejí na tváři,
Laskavé srdce v očích se odráží.
*
Kouzelnou hůlkou nad hrnci čaruje,
Kuchařské dobroty na talíře maluje.
Laskavá dušička hřeje jak kamínka,
Úsměv vždy vykouzlí ta naše maminka.
Přečteno 452x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, BARBYE, hašlerka, Psavec, Churry, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)