Skrýváš se v zákoutích
a v záhybech závěsů
skrýváš se před strachem
a před bolestí
v srdci
je to jak závan
starých časů
i ty jsi před časem
stál na tomhle stejném
rozcestí
...
Rozpustím si vlasy
a vypustím vítr
co v nich mám
poklady světa ti
k nohám položím
...
lepší než chodit
od nikud do nikam
já se však z toho
nesložím
...