1985
prehrabujem sa
kusmi spomienok
ona drieme
ukrytá v krabici od hračiek
vynára sa Atlantída
môj svet uložený
v zaprášenom papieri
naivita a detské oči
plné svetiel
deravé kolená a jej tvár
plná rumencov
komunisti
ešte spokojne dýchajú
ona si navlieka
čudný závoj
a deň sa konči
v osemdesiatom piatom
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Jana M., Mbonita, Maura
Komentáře (1)
Komentujících (1)