S doprovodem hudby by náš film nestál za nic.
Někdy vám hraje v hlavě, nebo jako uspávačka
krátce před spaním, to bych usnul i při hlučným
virválu!
07.03.2010 21:01:00 | jehlaspichlas
Tahle láska nás nikdy neopustí
i kdybychom spáchali ten nejhorší hřích
vždy nám bude věrná a rozdávat smích
ST
01.03.2010 17:51:00 | Kars