dneska sem nezjistil
o čem psát
sebe sám potěšil
a šel srát
nějak se potácím
celej den
naději neztracím
v ten můj sen
jen si plout ulicí
tam a zpět
mít ve svý palici
krásnej svět
kde nemám problémy
co mě štvou
zažívám i trémy
slečny řvou
když vidí nezájem
ode mě
hledíme navzájem
když jdeme
pohledem na sebe
pak na zem
a potom do nebe
rovně jdem