Dětské zlato
Když spadne hvězda,
zasvítí, zabliká.
Jako čajový lístek,
když vloží se do šálku.
Jeden život ukončí,
druhý se zamíchá,
do chutí, do vůní,
čajového podšálku.
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Duhová, Petite Francaise, Mácha, Analisieren
Komentáře (0)