Ráno
Anotace: ...to jsem se jednou takhle vzbudil....
Jitro oblečené v mlze
polibkem chladným
tě probudí
a noc už nemá
mezi námi stání.
Pohledem věrným
pes tě odmění,
svět kolem
se chystá na vstávání.
Tak otevři oči,
své krásné oči
chvíli se dívej,
jak probouzí se svět.
Pročeš si vlasy,
rozvlň své boky
ať každý může závidět.
Otevři oči, už je čas
...Lásko...
Přečteno 360x
Tipy 32
Poslední tipující: Dreamy, jehlaspichlas, Javavia, Isobel, Mbonita, Psavec, Impresse, modrá..., harmony, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)