E V I Č K A
***
Bůh stvořil člověka
já sedm
Adam a Eva
žebro a chtění
on přišel o jedno
a já?
Prý o pravých polovic
zůstalo mi vůbec něco
víc jak půl
nic víc
Jen vzdech a ohryzek
ze stromu poznání
něčím to zavání
prázdnem
a hadím lísáním
Evi
ještě tě rajcuji?
***
Přečteno 319x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, Alfie, Holis, Íá, Mbonita, stravla, hašlerka, Markéta Hl., Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)