Anotace: Návrat domů
Začátek takový milý a pak ten konec, člověku dojde, oč kráčí a tuhne úsměv. Přesto je to moc krásně napsané :)
31.01.2015 22:09:30 | PrinceznaAmellie
Aha. Precetla jsem si jednu tvoji predeslou básen a plne jsem ted' pochopila, kdo se navrací. I kdyz se neodejde za mamonem, návraty budou jiz vzdy nejisté, nebot'"one can't ever step to the same river twice." Znás to? Preji vse nej.
21.02.2010 15:23:00 | northcarolina