Malá dáma
Anotace: Ticho beze slov je jako krok bez chůze. Ale když se někdo naučí tiše chodit, je to jako chorál radostných vzpomínek
V bdícím snění v ranní noci,
kráčí dáma bez pomoci.
V hlasném tichu v ztraceném chvění,
malá dáma zoubky cení.
Snícím krůčkem brázdí směle,
očkem radost polyká,
Malá dáma se jak motýlek směje,
již jistým krůčkem zemi zalyká.
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, efeeez, CULIKATÁ
Komentáře (0)