přátelství
Anotace: vždy více než...
Pohlazení jedním slovem
i ke štěstí stačí
přeletěla kolem křídla
andělská či ptačí.
Jen několik písmen
poskládaných k sobě
udělalo radost duši
v ranní zmrzlé době.
Neboj, nejsi v zapomnění
ten kdo na tě myslívá
s potěšením pošle zprávu
na displej se podívá.
A tak známé pořekadlo
jen malinko změním
že tak bude právě s tebou
nade vše si cením.
Přátelství to „vždycky“ bývá
více nežli láska
upřímnost je totiž lepší
než před tváří maska.
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: zelená víla, Nút, Kapka, nejsembásník, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)