Zima
Z oblohy sype se sníh
bílé koberce na polích
otisky tlapek na chodníku
jsou jako slova ve slovníku
nechci rušit tuhle krásu
hledám venku klid a spásu
sníh mi před nosem poletuje
zima tak se mnou koketuje
na tváři vločky se rozpustí
snad mi to zima odpustí
Stojím a poslouchám.
Kdy jindy můžeš slyšet ticho?
Přečteno 439x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Juraj Hrom, Giginka, ilona, susana načeva, NikitaNikaT., Javavia, divoska_jaja, Psavec, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)