Hra
Anotace: Po přečtení si řeknete, že jste na tom dobře.
Hra
Jedna stříbrná tečka na černé ploše
Značí život pro mě a smrt pro kámoše
Dvě stříbrné tečky zdobící černou plochu
Značí příštích třicet let pro mě strávených v lochu
Tři stříbrné tečky by byl hodně dobrý hod
Značí život obou byl by to náš nový zrod
Čtyři stříbro díry vyhloubené v dřevě
Nám zachrání život a podříznou krk Evě
Co jsem to bože jen vzal za práci?
Pětka znamená naši kastraci
Nad šesticí teček se mi oči zvednou
Znamená to totiž-házíš ještě jednou.
Komentáře (3)
Komentujících (2)