Žal obou pohlaví
Anotace: Zamyšlení nad tím, jak je to muž, kdo dokáže skutečně ublížit ženě a jak je to žena, která dokáže to samé udělat muži..
Muži..
Ač to nedáváme na sobě znát
jsou pro nás vším.
Naší touhou
oporou
smutkem
i věčností.
Můžeme se bránit,
ale stejně
nás jednou dostihnou.
Každou z nás.
Jsou jako líbezný sen
i noční můrou zároveň
Přivedou nás do ráje
a potom
stejně zbyde nám
jen pláč.
A beznaděj.
Příště ale
se necháme svést
znovu
a znovu...
Každý den
a každou noc
jsou s námi
jsou v našich srdcích
a svázáni s našimi dušemi.
A někdy
jim chtě nechtě
dokážeme ublížit úplně stejně.
Jen si to nechceme přiznat.
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Lissa, Kars, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)