Nedůvěra
Ozvěna
po té duše prahla
najednou
vykvetla květina
po chvíli
zvadla
s blaženou něžností
všímáš si hostí
nezkrotně
utíkáš od
pochybností
šeptáš že
my
...
Utíkej
nikdo nehostí
bez neřestí
ve spárech anděla
v objetí marností
...
smělý
nesmělý
jsme nic neměli
jen dlaň
co nebolí
...
nedůvěra spala
daleko
od lidí
Přečteno 435x
Tipy 52
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fuu, Labanda, Agniezka, WAYWARD, Veronika 1304, jedam, TetaKazi, enigman, ilona, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)