Litanie na sny
Noc ukradla tepotem
nadvládu Morfeovi
černou tuší
havraních pírek
vlasů
vyryla do zad představ
palčivou skutečnost
na dotyk smyslu
.
.
.
sny
.
.
.
propadliště času
.
.
.
sny
.
.
.
dna prožitků
.
.
.
roztrhala na cáry
emočních vyvřelin
básníků
.
.
.
slepou intrikou
dechu
v závrati
nasycené reality
Přečteno 337x
Tipy 35
Poslední tipující: enigman, Manon.H, Bíša, jedam, hašlerka, Jiří I.Zahradník, Špáďa, Juraj Hrom, Psavec, Jana M., ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)