Občasná básnířka
Najivní dívka, občasná básnířka
co čte shakespearovy sonety,
někdy i klavíristka a trochu malířka,
nevěří slovům, má radši dlouhé věty.
Odmítá pomoci sobě,
pro druhé spasit chce svět,
chce mnoho v krátičké době,
je v zimě barevný květ.
Miluje sluncem zalité nebe,
něhu nalézá ve vločkách sněhových,
doufá, však nevěří v sebe
a pluje ve snech svých bláhových.
Přečteno 454x
Tipy 13
Poslední tipující: Roger, jaroslava anna, ilona, Lioness, Alasea, Vlk v rouše, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)