Polámaná...

Polámaná...

Anotace: ...

Chci se ukrýt
pod Tvá křídla.
Úzkost z těla smýt,
použít Tvou vůni místo mýdla.

Ustlat si na peří
a Tvé vzdechy místo jídla
stačí mi, snad uvěříš.
Však neměním svá sídla.

Snadno jako stěhovaví ptáci.
Milovat zvládnou jen někteří,
hrdost a čest dnes význam ztrácí
Proč lidé si je nestřeží? .

Jsou v mém srdci ve zlaté kleci zamčené,
omotané pavučinou ze slz hlídají.
Pavoučci-slzy, moji dvořané!
Slyšte! Já do peřin pláču si potají...

Zbav mě chmur,
ať přijdou zítra, dnes či v loni.
Všech nočních můr,
buď mým rytířem na bílém koni.

Svá křídla rozevři,
období sebelítosti končí.
Nadešel čas oči otevřít.
Můj Anděly,chci poznat Tvou jemnost i sílu.

Jen zlehka konejšit:
,,Už je dobře...“

Máš v dlani polámanou vílu,
která se pod nimi cítí v bezpečí.
Neví co dál, zda obrátit se na víru
nebeský soud zlé ze hříchu usvědčí.

Žít potichu a v míru
či najít sílu a vrátit úder smečí...
Když bělmo zalívá se krví
a vztek svazuje mé tělo v křečích...
Autor Gudula, 19.02.2010
Přečteno 395x
Tipy 24
Poslední tipující: Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, carodejka, Bíša, bejbyyyy, Psavec, hašlerka, Hazentla, Zefi, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zní to jako zoufalství bolavé duše, snad není tak moc zle...

I v tomhle světě
se najdou krásná místa
Kam nevpustí se lež
Šeptám Ti, jen věř!

19.02.2010 13:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel