Hledám
Čekám
na květy nelidskosti
na řeky a taky mosty
na kolébku hadích jedů
s mdlými aromaty
Hledám
křivky v rovných cestách
míjím lesy i města
v kalužích se rozlévám
do nebes se propadám
Ptám se
znám se?
Kde jsem...?
Proč
mi mrznou vody v očích
a světlo se mi ztrácí
z dohledu...
Bojím se přísného pohledu
co život naskýtá
a tváře lstivé jemně hladím...
S peřím labutím
válím se nahý v uhlí
dech popadám za nohy
co prchají ode mě dál
a dál
a dál
Mezi ostatní věřící
na louku plnou života
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, mourner, hypertenze, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)