Na pomezí reality aneb jak to dneska chodí...

Na pomezí reality aneb jak to dneska chodí...

Anotace: Malá satira na dnešní způsob života...

Na pomezí reality,
(bláznivé i neznámé!),
berem Lásky benefity,
co bude, se neptáme!

Minulost se rozpustila,
budoucnost snad nebude,
touha v přítomnost se skryla,
tak se naplň, Osude!

Milujem se bez ustání,
sexík na všechno je lék,
nevnímáme jarní vlání,
letní cvrkot kobylek...

(Ni šum podzimního deště,
zimní blizard jakbysmet),
nožky Tvé se mění v kleště,
co mne pevně sevřou hned!

Nemáme obavy z konce,
jednou přijde, tak či tak!
(A hlas pohřebního zvonce
vezme nám chuť na Tic-tac...)
Autor Kozoroh 1, 19.02.2010
Přečteno 400x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Divoženka1, Bíša, nejsembásník, danav, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

K životu chuť mne přešla cele,
dýky slov vězí teď v mém těle,
zajely tam až po střenku,
co dělat mám s tím, holenku?

02.03.2010 16:44:00 | Kozoroh 1

líbí

Satira a skepse,
žít už se ti nechce?
Láska život okoření,
bez ní chudší je i snění...

20.02.2010 09:12:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí