Poznání?
Stála jsem v zahradě
se stromem poznání
a aniž sem se snažila vyvrátit,
domnělou hříšnost ženského pokolení,
lhostejně jsem prošla kolem něj
s vědomím,
že nesmrtelnost,
nečeká na ubožáky!
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, malá slečna, WAYWARD, Zefi
Komentáře (0)