Anotace: ...
Nevzdávej se. Snad i na Tebe čeká v životě něco hezkého. Teda alespoň já bych Ti přál v životě jen samé krásné věci. Myslím, že už si si toho špatného prožila dost. Takže hlavu vzhůru !!!
03.11.2010 18:25:00 | Marbal Škutin
Skvělá báseň!!!
Škoda, že můžu dát jen supertip, kdyby to šlo, dal bych víc.
10.03.2010 17:38:00 | UCET KE ZRUSENI
Tahle se mi libi obsahem (po basnicky strance) i formou byt je depresivni a nenaplnena.. snad bude lip.
19.02.2010 23:42:00 | Nergal