Střídmost
Anotace: Prober se, ať je v tobě kdokoliv...
Kdež život jen prosnoubí smrt a den,
valné vzpomínky v neznázích.
Kdež, prach a poušť síla svit,
rozerve ve všech kruzích.
Já ani špatno,ani skvěle,
rozhořčena, co se děje.
Umění číst, psát a počítat.
Vytahovat zbraň, na povrch se dere.
I kvasimodo svou střídmostí,
zahlušil na konec správné.
Jak jednoduše se dá udeřit.
Viď? Velmi snadné.
Jsem posel, avšak více napovídati nebudu.
Svou hloupostí, každý sám,vytvoří si ostudu.
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: klinika
Komentáře (0)