Let
Anotace: Něco o lásce a vzpomínkách
Rozmarný let pro lásku začíná a končí těžkým pádem.Končí to co začalo.Bolest srdce příjde a příjde ještě větší.Vzpomínky umocnují bolest tím,ževzpomínáš na to co bylo tak krásné.bolest neuleví ani po letech.Pořád vzpomínáš a vyčítáš si každou bolest,kterou si jí provedl.Upadáš v zapomění a pořád cítíš její hněv.Chtěl bys to napravit,ale vlastně ani nevíš jak.Tak už to skončilo a zústávají jen a jen vzpomínky.
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: klinika
Komentáře (1)
Komentujících (1)