Lehce morbidní
Anotace: jak jsem prozřel poté, co jsem pozřel (slivovičku čerstvě pálenou)
Hlína studí,
lidé prudí,
tak chasníku vybírej.
Stále nevím,
patřit k živým
nebo s duchy míti rej?
Nás mrtvoly
nic nebolí.
Vždyť život je jen maska.
U živáčka
a mrtváčka
rozdílu říkej láska.
Bez starostí
těla prostí
levitujem v astrálu.
Čas se změní
v zapomnění
a lásky je pomálu.
Komentáře (4)
Komentujících (3)