nejsem na prodej tak jako tenkrát...
ruce mi kloužou po těle
a hladí mě
nesměle,
na prsty si motáš
moje vlásky
jako tenkrát
když leželi jsme
mezi klásky
tenkrát sis s prsy mými hrál
a připadal sis jako král
který všechno může
...
tak jako kdysi
je mé tělo zase k mání
pro tebe však ne
něco mi v tom brání
snad bolest, smutek
snad zklamání
ale je to
zajímavé poznání
...
nejsem na prodej tak jako tenkrát...
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, Prinzeschen
Komentáře (3)
Komentujících (3)