Staré fotky
Anotace: Smáli jsme se našim fotrům
Strašně jsme se lekli
co nám fotky řekly
mění se lidi mění se města
a mně je malá ta hnědá vesta
už nepíšeme dopisy
a nechodíme do kina
už nejsme jako kdysi
jedna velká rodina
do práce a rychle domů
potom virtuální cvak
nikdy nevěřil bych tomu
že změní se to tak
Přečteno 373x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, TetaKazi, ilona, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)