Kinematograf
Anotace: ................
Usínám
na šeříkovém polštáři
v myšlenkách
vracím se do minulosti
kdy klobouky se nosily
s dívkou jste šli
do barevné kavárny
jménem Daniel
s nádhernýma očima
klobouček s růžičkou
ze strahovských zahrad
koloniály nás lákají
zbožím z dalekých zemí
káva, čokoláda a bonbóny
vonní po ulicích
usínám ve starých dobách
je to můj sen
v kinematografu…
prosím nebuďte mě.
Přečteno 323x
Tipy 31
Poslední tipující: NikitaNikaT., Venn, LeeF, Lea Aura, Laivindia, Denael, PPetrushka, labuť, ilona, hašlerka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)