S láskou a bolestí
Anotace: (nejen) kocourkovi, který nám dnes odešel.
Nechceš- li trpět, nemiluj!
Když lásku z duše vyháníš
pak na samotu nežaluj,
tím radosti si zaháníš.
Tady, ach Bože, při mně stůj
otázky musím položit
vyřešit mám si problém svůj
přitom se snadno nesložit.
S každou láskou bolest mává
i když radosti ti nosí
aby žila, šťastná, zdravá
člověk neustále prosí.
Přečteno 411x
Tipy 53
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Holis, Jan Hrábě, Labanda, WAYWARD, 4LJFilip, jita.1965, Dota Slunská, Zefi, Isquieasuus, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)