Hledání
Zdá se mi, že hvězda k zemi padá
že noc je ještě stále mladá
že s životem mým na vlásku
já hledám stejnou otázku.
Kde pravá láska věru vězí
v hlubinách země či vrcholcích kostelových věží?
A s odpovědí na štíru
já zkoumám jen část vesmíru.
Kam oko mé jen dohlédne
v půlnoci, či v poledne.
Však hledám asi stále málo
to co by za řeč více stálo.
Jen obejmout a pohledět
a asi více nevědět.
A s pravou láskou v dálavách
jen žít a nemít při tom strach.
Vždyť ona taky ví, či tuší
jak dva si věří, nejsou hluší.
Jak magnetické diopóly
té lásky pravé trikolóry
se k sobě jednou přitisknou
a štěstím sladce povzdychnou.
Ach, konečně spolu.
Přečteno 364x
Tipy 25
Poslední tipující: mkinka, dandelion-meadow, Churry, jita.1965, WAYWARD, toužím.jít.dál, Mbonita, devcatko z jetele, ilona, TetaKazi, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)