Všelijaká
Anotace: vrstvená cibule z krajek a hedvábí
Jsem kokpitová tanečnice,
slunečnice v raní rose.
Žena co hraje na loutnu,
žloutnu jak polední slunce.
Jsem loajální milenka,
myšlenka co zmizí
Až poslední vrstvu sloupnu,
odhalím,
kdo doopravdy jsem.
Přečteno 317x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Romana Šamanka Ladyloba, sveřep, hašlerka, klinika, Květka Š., CULIKATÁ, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)