Kormidelník
Anotace: ...Každy z nás asi...
Ja v jednom kuse myslím,
Ja v jednom kuse bloudím
Nekormidlijí správně
Svou na své tonoucí lodí.
Kám zavede mě mysl je pro mě překvapení,
A sotva si připouštím, že se to tady změní
Na mapě zakreslená
Mám fantastické kraje
Třeba mě čeká v pekle
To, co nebylo v rájí.
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Maro Deives
Komentáře (0)