Hledám
Hledám v poušti kousek moře,
v temných stínech skrytou krásu.
Rozfoukávám, co má hořet.
Zachytávám zrnka času.
Hledám úsvit za soumraku,
za otazníkem odpověď.
Od konce zas ku začátku
a z něj hrdě zase vpřed.
V očích hledám odlesk duše,
nespoutanost v bouři.
Popálená od světlušek,
kolem světa kroužím.
Kapky deště duši hladí,
úkryt skýtá temná noc.
Volnost větru ke hře svádí,
zatajuje nevinnost.
Ve stínech čtu, co jinde není.
Hledám - občas nenecházím.
Touha, či snad poblouznění?
No a? Vždyť já ráda blázním.
Přečteno 390x
Tipy 31
Poslední tipující: Holis, x.someone.x, Hmota, Divoženka1, PPetrushka, ilona, jaroslava anna, Jeněcovevzduchukrásného, labuť, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)