LiPo
Bonbóny
mého mládí.
Vše je na nich
dokonalé –
barva
vůně
tvar
pevnost
konzistence
i to šuštění jejich obalu
je lepší než u ostatních.
Rozpustí se ti na jazyku
a zanechají po sobě potopu.
Potopu božské chuti.
Jo, a mimochodem
ten básník taky
není k zahození.
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Rejha, Majdalénka, ilona, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)