kdo to byl
otazník
v ulici
plných krámů
velkých děr
časně k ránu
hledám
ve schránkách
pro duše
(v tělech)
zachmuřenost
& zašlá barva
rozpyté tváře
ukryté
ve větru
dál hledám
kdo to byl
otazník
na konci
sloučení
myšlenek
náruč
plná
fialek
čeká tam
a já hledám
hledám
tajně
dál
.