razidlící...
Anotace: inkoustem prosakující...
zvedal jsem hmotu
pomocí zvuků
pro tvou potěchu
na stavby chrámů...
hledal jsem diamanty
v hlubinách podzemí
pro tvé potěšení
ozařován zeleným světlem
aghartských tunelů
jakoby vytesaném
z kamenných kvádrů...
zahříval jsem vodu
s pomocí svící
v Caracallových lázních
pro tvé uvolnění
z lesních kořenů...
prohlížím si ve svitcích
zamyšleně
Voynichův rukopis
a přemýšlím
o svitu tvé tváře
zvýrazněné
jako baladické slunce
v osvitu
pradávného kultu
potaženého blyštivou fólií
na bílých pláních
horských klínů...
stále to ale nepomáhá
nemohlas být překvapená z vnějšku
tak jsem prorazil slupku
a rozložil se uvnitř
do barevných obrazců
po vzoru slavných malířů...
Přečteno 312x
Tipy 34
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, floreciente, jita.1965, zelená víla, labuť, modrá..., Bíša, Mbonita, Actafool, dream in emptiness, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)