Pocit
tiše mi šeptáš
po tmě do sluchátka
že pocit jistoty
je jen velmi krátká
chvilka, co brzo odezní
a rychle zmizí
naděje a hodnoty
jsou pak hrozně cizí
jako by to bylo včera
kdy jsi mi říkal
a šeptal do šera
že věříš
...
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., hašlerka, klinika, CULIKATÁ, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)