Důvěřivec
Anotace: Jedna archivní. Líp to tu asi poodsazovat nepůjde.
Tak jsem čet',
......že prý zet
............je hadem,
..................co vrhá jed.
........................Já vám zbled',
.............................neboť zet
...................................v polévce jsem
............................právě sněd'.
.....................Můj soused
...............nes' mi led,
.......chlácholivé
řeči ved.
.......Já jen ret
...............smutně zved':
.......................soused je
..............................analfabet!
Přečteno 314x
Tipy 31
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, Houda, jedam, Lioness, sveřep, Roger, Zefi, labuť, Skywalker, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)