Chytila jsem motýlka
Anotace: V čem tkví skutečná svoboda?
Chytila jsem motýlka
teď se mi v prstech třepetá.
Křídla lačna svobody
a srdce zase života.
Závan smrti sfoukne pél
z mozaikových křídel,
v poslední křeči znehybní
duhový květin přítel.
Barevná,křehký mrtvolka
se tiše na prach rozpadá,
s milosrdným vánkem už
je tu to, co chtěl mít – svoboda.
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Isquieasuus, kaaamiiii
Komentáře (0)