Zvečera
Anotace: zima mi dělá kruhy pod očima...
Co jsem to chtěla zvečera?
Na mokrém sněhu jsem klečela
A brečela že svět se chvěje...
V závějích stíny zimovaly
tam se mi perly roztrhaly
.... korále beznaděje
Kam zavěje mě orkán času?
Hlavu prý nemám na okrasu
To už jsem dávno věděla!
Sama, v zimě,... zvečera.
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, TetaKazi, ziriant, CULIKATÁ, gentoo
Komentáře (3)
Komentujících (3)