Anotace: Každý v životě hraje nějakou hru a je jen na něm, kolik hlav při té partii usekne =;) komentáře prosím...
hmmmmmm manga... dá se z ní vyčíst spoustu věcí, stejně jako z totoho světa ~_< stačí maličkým tahem změnit úsměv osoby a hned se na tebe dívá šklebící se tvář...
04.03.2010 20:43:00 | 8icka
Nedívej se tak na tu mangu ^^ Pak máš taková smutná vidění ^_~ Je trochu rozmazané, ale dá se v něm číst. Aj hledat.
02.03.2010 18:47:00 | brooklyn