..už jsem skoro zapomněla,
jak syrovej je život
v Tvém podání je živo
láska, fakta i cela...
16.07.2010 10:28:00 | šuměnka
Jo jo jo jo jo jo jo jo. Už jdu!!!!!! Opravdu to láká.
Ahoj, koukám, pořád stejně sqělej.
10.04.2010 07:54:00 | Písnička
To opakuící se Pojď se mnou do noci mi přijde nejpřitažlivější a nádherně mě přivábilo ke čtení. Ale ani zbytek není vůbec špatnej!
08.03.2010 22:05:00 | René Vulkán
Zabij mě
na tisíc způsobů,
který žádnej sadista
nevymyslí ...
Miluj mě
samoto beztvará
v posteli z leknínů
v náruči ryb
Pohlaď mě
zoufalstvím křídel
pro které stojí za to žít
... i zemřít ...
********************************
Jo, Chlape vždycky si tě rád přečtu ... *-
21.02.2010 23:43:00 | HarryHH